Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közgyűlés 20140131

2014. 01. 31- én Közgyűlést tartott az egyesület. A beszámolókon és a rendezvényterv elfogadásán kívűl tisztújításra és új tagok felvételére is sor került

Az előterjesztett dokumentumok egyöntetű szavazattal elfogadásra kerültek, így mindenkire vonatkoznak.

A tisztújítás során a Választmány és az Ellenőrző Bizottság összetétele is változott. László Ferencné 11 év elteltével lemondott alelnöki tisztségéről, helyette Horváthné Szirmai Szilvia került megválasztásra. Horváthné Szirmai Szilvia EB tagsági helyére Horváth Zsuzsannát választottuk meg.

Bízunk benne, hogy az egyesület működése zavartalan lesz a személyi változások után is! A többi tisztségviselő bizalmat kapott a következő két évre, melyet ezúton is köszönünk. (Választmány: Ráczné LZs elnök, Horváthné Szirmai Sz. alelnök, Soós Lászlóné, Aigner István, Tóth István tagok, illetve EB elnök: Rontó Károly, Kuprivecz József és Horváth Zsuzsanna tagok)

A leköszönő alelnöknek emléklappal és egyedi gravírozott üvegtálcával köszöntük meg a munkáját.

4 új LKE tag felvételéről is döntött a Közgyűlés, akik remélhetően segítenek felpezsdíteni a szervezeti életet, friss ötleteikkel, valós munkájukkal az egyesület hasznára lesznek.

Döntöttünk az alapszabály módosításáról is, egyrészt a törvényi változások miatt, másrészt kibővítettük a tevékenységi kört és a hatókört.

A Közgyűlés kérés alapján döntött arról a felvetésről is, hogy az egyesület 2014. évtől pártoló tagok felvételét is elfogadhatja.